Hemsida      Priser      Kontakt     Facebook

GOTT NYTT 2012!


Publicerat 2011-12-31 Klockan 10:02:18  Vardagsbetraktelser

Vill önska mina kära bloggläsare ett GOTT NYTT ÅR!! Hoppas året som gått varit underbart och att 2012 blir ännu bättre! Själv hoppas jag på ett friskare år för både oss och katterna! Jag tänkte också att det skulle bli ett lite hälsosammare år, det är liksom dags att ta tag i det nu. Men inga nyårslöften, de håller man ändå aldrig.

Första dagarna på året kommer bloggen fyllas med favoriter från 2011, blandat med lite nya bilder som jag inte hunnit visa ännu. Så titta in snart igen! :) Så länge bjuder jag på en bild från förra nyår. Det blir samma förrätt ikväll :)

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Bröllopsfotografering | Linda & Calle 27/8-11


Publicerat 2011-12-30 Klockan 15:37:00  Foto - bröllop

Jag har varit så fokuserad på mina nyföddfotograferingar den senaste tiden att jag helt glömt bort att jag har ett bröllop kvar att visa från året! Linda & Calle gifte sig ute på Gränsö den 27 augusti och var således mitt näst sista bröllop för säsongen. Jag var med från frisören till och med brudskålen. Nedan är mina utvalda favoriter från dagen :)
© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Bröllopsfotograf - fotograf - brudpar - bröllop - utomhusvigsel - Västervik - Vimmerby

Mina vackra killar & Djurskyddet Skaraborg


Publicerat 2011-12-27 Klockan 16:56:20  Foto - hund&katt

Baccardi och Baloo - kärlek i en liten kropp och i en stor kropp. Bästa vänner. En som har haft turen att bo hos oss hela livet och en som haft turen att tillslut komma till oss. Lika men ändå så olika. Jag älskar er mina fina, vackra killar! ♥ Mina två tjejer ville inte vara med på kort den här gången... ;)

Med dessa bilder vill jag skänka en tanke till de 80 katter som förolyckades i branden på Djurskyddet Skaraborg den 17-18 december samt personalen som nu har en djup sorg och ett långt arbete framför sig ♥ Samtidigt vill jag uppmana alla er djurvänner där ute att skänka en slant för att hjälpa de att bygga upp katthemmet igen så de kan ta in nya hemlösa katter. (PG: 487 51 93-7). De 80 katterna som dog kan aldrig ersättas i deras hjärtan, men arbetet måste fortsätta..!!! Det gör så ont i mig när jag tänker på dessa stackars katter. Det är nog inte många som vet om det, men en stor dröm jag har här i livet är att en dag kunna äga och driva ett katthem ute på landet (det enda som kan få mig att flytta ut på landet faktiskt!). En vacker dag... ♥

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com