Hemsida      Priser      Kontakt     Facebook

Gammal blir som ny


Publicerat 2011-02-24 Klockan 20:47:24  Foto - hund&katt

Jag kan inte låta bli att redigera om gamla bilder nu när jag upptäckt nya saker i Lightroom. De här bilderna var jag inte alls nöjd med innan, men nu älskar jag de! Tänk vad redigeringen gör mycket för bilden ändå!

Visst blir man glad av de här bilderna!? Kärleken mellan djur och människa är magisk! ♥


© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Sjukstuga


Publicerat 2011-02-17 Klockan 23:34:45  Jennica

Oj, det är verkligen livat här i bloggen! ;)

Jag har legat sjuk i ett par dagar och knappt orkat kolla mailen. Blev sjuk i tisdags (på min födelsedag!) och idag är min första feberfria dag men då mår jag sjukt illa istället :S Jag är sällan sjuk, däremot är jag ofta sjuk på min födelsedag eller på julafton. Konstigt det där, men vad ska man göra? Var ju inte så kul att bli sjuk, två timmar innan familjen skulle komma och fira mig, efter att ha stått och bakat hela dagen. Konstigt att febern bara kan komma över en så där huxflux. Hade 39,1 i feber sen på kvällen och då var jag inte katig vill jag lova.

Ah, det är väl åldern.. är ju faktiskt bara tre år kvar till 30 nu ;) Nån gång ska ju krämporna komma höhö.

Sötaste missarna har iaf hållt mig sällskap de här dagarna, de är som klistrade på mig när jag är sjuk ♥ Igår fick jag knappt plats i soffan själv haha. Gosfisar är vad de är mina små hjärtan! ♥

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Drömmer om en studio med vita trägolv


Publicerat 2011-02-01 Klockan 07:21:16  Företaget

Jag får ofta frågan "Ska du skaffa en studio sen?" och mitt svar blir alltid "Nej, det ska jag inte. Jag tycker studiobilder är så tråkiga." För mig har studio alltid betytt uppställt, kritvitt, platt med tråkigt blixtljus och stelt.

Men den senaste tiden har jag ändå börjat drömma om en studio. Ingen studio med ovanstående beskrivning, utan ett ställe att ta inomhusbilder med snygga trägolv, stora fönster så man ändå kan använda det naturliga ljuset (självklart ska det även finnas studioblixtar osv) och med lite olika rekvisita. Helt enkelt ett fast ställe att ta inomhusbilderna på! Jag tror det skulle vara bra för företaget att kunna erbjuda detta, särskilt nu på vintern. Alla vill inte ta sina bilder hemma. Även om jag tycker det är ett väldigt bra alternativ. Jag älskar att fotografera hemma hos kunderna då det blir väldigt personligt och man kan använda deras personliga saker som rekvisita osv.

Jag skulle dela in rummet i olika delar. Jag skulle t.ex. vilja ha både vitt och grått trägolv och även olika färger på väggarna. Vitt trägolv + vit vägg, grått trägolv + gråa väggar samt kanske svart trägolv + nån cool färg på väggen. Eller varför inte en snygg tapet? Vore inte det najs? :)

Ja, drömma måste man göra! Helst av allt skulle jag ju vilja ha det här rummet hemma, t.ex. med egen ingång i ett stort hus. Att slippa hyra skulle ju självklart vara det bästa. Dels för kostnaden och närheten hem, men även för att kunna renovera rummet precis som jag vill.

Vad tycker ni om de klassiska studiobilderna och vad tycker ni om min idé? :)

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com