Hemsida      Priser      Kontakt     Facebook

The best thing about me is you


Publicerat 2011-06-30 Klockan 17:44:35  Jennica

Älskade lilla Bianca! Min duktiga lilla tjej som äter sin medicin utan protester varje kväll ♥ Hon smälter in så bra i ekmöblerna, tycker ni inte? :) Jag hatar ek, men jag älskar min Bianca! ♥


© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com


Skanvik - inför bröllopsfotografering


Publicerat 2011-06-29 Klockan 02:03:56  Foto - övriga motiv

Ikväll drog jag med mig bäste sambon för att kolla in Skanvik lite. Nästa helg ska jag nämligen fotografera bästaste Hannah och hennes man Robert där i deras bröllopskläder (har jag någonsin sagt att jag älskar mina vänner?! De tar till och med på sig sina bröllopskläder 6 år efter bröllopet för att jag ska få fota!). Det ska bli så himla roligt! Emmi ska sminka (såklart!) och sen har vi hela fredagkvällen och eventuellt lördag på dagen på oss. Jag kommer kunna ta alla möjliga fina bilder till portfolion ♥© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Bästa bilden på Cissi


Publicerat 2011-06-27 Klockan 01:07:25  Foto - porträtt

Den bästa bilden förtjänar helt klart ett eget inlägg. Jag känner att den här bilden förmedlar en känsla, precis som jag vill att alla mina bilder ska göra. Tror bestämt att den tillhör min topp tre! Älskar den verkligen! Sen att Cissi är vacker gör ju inte bilden sämre precis :) Jag är så tacksam att jag har så fina vänner som älskar att bli fotograferade och som alltid ställer upp när jag har någon idé eller bara känner för att fotografera! ♥

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Min lilla buskatt


Publicerat 2011-06-25 Klockan 11:47:02  Foto - hund&katt

Tog en så fin bild på min Baccardi igår ♥ Tycker det blev så fint med hans ögonfärg tillsammans med pläden i bakgrunden. Mitt lilla busiga hjärta! Busig busig busig. I skrivande stund busar han med den rena tvätten ;)

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Länk till tidningen


Publicerat 2011-06-21 Klockan 21:09:31  Företaget i media

Nu har Västerviks-Posten uppdaterat sin hemsida så HÄR kan ni se tidningen där min bild var på första sidan, även på sidan 5 är en av mina bilder. För er som är nyfikna :)

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com


Familjefotografering | Wille & Cissi


Publicerat 2011-06-21 Klockan 09:00:00  Foto - barn & familj

Underbara ni ♥© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Vackra vän, vackra plats.


Publicerat 2011-06-20 Klockan 23:37:15  Foto - porträtt

Jag är så glad att Cissi älskade bilderna lika mycket som jag gör så jag kan visa de för er. Tänkte göra ett inlägg med alla favoriterna samtidigt sen, men måste ju bara visa en förhandstitt! Vackra vän, vackra plats!

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Gilla Jen Fotografi på FB!


Publicerat 2011-06-20 Klockan 19:50:25  Företaget

Klicka på bilden så kommer du till Jen Fotografis Facebook-sida! Snart vankas tävling!

Artikel från november förra året


Publicerat 2011-06-19 Klockan 21:11:49  Företaget i media

Tänkte bara länka till artikeln i Västervikstidningen från november förra året. Jag trodde inte den fanns med på hemsidan, men nu hittade jag den precis. Här kan ni som vill läsa den.

Sötaste lilla killen


Publicerat 2011-06-19 Klockan 13:00:00  Foto - barn & familj

Jag kan inte låta bli. Sötaste lilla killen! ♥

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Förberedelser | Bröllop 11 juni 2011


Publicerat 2011-06-19 Klockan 02:01:28  Foto - bröllop

Jag fick äran att vara med på brudens och tärnans (=min underbara vän Hannah) förberedelser förra lördagen. Brudens och tärnans hår samt brudens smink stod Theres på Theres Kllipphörna (Strandvägen 5, Västervik) för och "min" Emmi sminkade Hannah. Det är väldigt roligt att fota på det här sättet även om det skiljer sig en del från porträttfotografering. Att fånga de små detaljerna är hur kul som helst och blir så himla bra mot att bara fota helheten! Jag älskar svartvita förberedelsebilder så det är det ni får här på bloggen! :) Lovar att lägga upp fler bilder från själva portättfotograferingen också!
© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Bröllopsfotograf - fotograf - brudpar - bröllop - förberedelser - Västervik - Vimmerby

Återkommande kunder


Publicerat 2011-06-18 Klockan 23:50:20  Jennica

Något som gör mig så otroligt glad och tacksam är när kunder kommer tillbaka för en andra (eller till och med en tredje) fotografering. Det värmer så otroligt i hjärtat, det är ju verkligen ett tecken på att de är nöjda med mig som fotograf.

På onsdag ska jag fota Teo för tredje gången på ett halvår. Denna gången blir det även familjebilder och så har han ju fått en lillebror sen senast också! :)

Om två veckor är det även dags att ta 1-årsbilder på sötaste lilla Emma. Helt otroligt att det är hela 10 månader sen jag senast träffade och fotograferade henne. Ni kommer väl ihåg söta Emma med de bedårande ögonen och de långa ögonfransarna? Kanske jag lyckas med mitt mål för sommaren, att bli lika nöjd med en bild som jag är med denna till vänster? :)

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Fantastiska bilder


Publicerat 2011-06-18 Klockan 12:00:00  Behind the scenes

I tisdags drog jag ut Cissi och en gammal sliten pinnstol i skogen för att ta fantastiska porträtt på en grusväg. Särskilt fantastiska blev de inte (men några fina iaf) för myggen var helt otroligt jobbiga! Det var det värsta jag varit med om, gick liksom inte att hålla kameran stilla så nästan alla bilderna blev suddiga. Vi gav upp efter en stund och åkte till några klippor istället och DÄR blev det istället massor av helt fantastiska bilder! Jag hoppas Cissi tycker detsamma när hon får se de för de vill jag verkligen visa. Wille (Cissis 3-åriga son) var med också och även han fastnade på bild. Fick en superfin bild på de två tillsammans ♥

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Min bild på första sidan!


Publicerat 2011-06-18 Klockan 01:11:11  Företaget i media

Ja, igår torsdag, kom det nya numret av Västerviks-posten ut och vad prydde hela framsidan om inte en av mina bröllopsbilder från i lördags! Väldigt stort för lilla mig! Det hade jag inte ens kunnat drömma om för ens en vecka sedan! STOLT! Även inne i tidningen, i artikeln om brudparet, så fanns en av mina bilder. Tyvärr är deras sida inte uppdaterad så jag kan inte länka till tidningen, men så fort de uppdaterat så lovar jag att länka här.

Denna bilden (i färg) var det iaf som prydde framsidan:

Och denna fanns i artikeln:

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Dagens student!


Publicerat 2011-06-17 Klockan 11:58:36  Foto - porträtt

Idag tar min kära bröllopsassistent studenten och det tänkte jag fira med några nya bilder, som jag inte har visat innan, från hennes studentfotografering. Grattis Claudia, njut av dagen!!

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Favoriten från igår


Publicerat 2011-06-12 Klockan 20:44:40  Foto - bröllop

Fick förtroendet att lägga ut fler bilder utan brudparets godkännande så jag tänkte visa er en ordentlig sneak-peak också. Parets önskemål var klassiska bilder och jag tror att jag lyckades med att få in min stil i bilderna också :) Denna bilden är min favorit och kommer även eventuellt vara med i Västerviks-Posten i ett reportage om brudparet. Visst var de fina?! :)

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Bröllopsfotograf - fotograf - brudpar - bröllop - Västervik - Vimmerby

Studentfotografering | Claudia


Publicerat 2011-06-11 Klockan 17:00:00  Foto - porträtt

Fina Claudia! Blev jättemånga fina bilder från den här fotograferingen så det kommer definitivt minst en del till :) Håll till godo med dessa så länge!

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Sneak-peak på Claudia


Publicerat 2011-06-07 Klockan 02:26:31  Foto - porträtt

Ikväll har jag fotograferat Claudias studentbilder. Det var jätteroligt! Hennes mamma var med och assisterade med reflexskärmen :) Claudia är även min bröllopsassistent för i år, hon ska vara med mig på halvdagsbröllopet i augusti. Vi längtar nästan lika mycket båda två!! ;) Här kommer en sneak-peak från kvällens fotografering:

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com


Ingen söndagsångest här inte


Publicerat 2011-06-05 Klockan 11:10:22  Jennica

Nej, ingen söndagsångest infinner sig hos mig idag. Jag lägger en ganska tråkig vecka bakom mig och blickar framåt mot en riktigt rolig sådan. Börjar den imorgon med en nyföddfotografering (som jag har längtat!) och avslutar den med en bröllopsfotografering (och efteråt ska jag vara barnvakt åt Elliot!!)! Där emellan ska det fotas två studenter samt så ska jag intervjuas för en lokal tidning om att vara ny bröllopsfotograf. Dessutom är sambon ledig måndag och tisdag, kan ju inte bli så mycket bättre!


Paret som gifter sig på lördag:

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Favoritsession i repris


Publicerat 2011-06-04 Klockan 09:00:00  Foto - porträtt

Jag älskar parfotograferingar! Både att fota själv och att se andra fotografers bilder. Att fånga kärlek på bild är det bästa som finns, love my job! ♥ En av mina favoritfotograferingar är med detta gulliga paret:
© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Behind the scenes - Hannah


Publicerat 2011-06-02 Klockan 23:07:40  Behind the scenes

Tog lite behind the scenes-bilder när Emmi Berggren sminkade Hannah också. Lovar att länka så fort Emmi skaffar sig en blogg eller hemsida! :) Så länge får ni gå genom mig om ni är intresserade av en sminkning!
Och så resultatet som ni redan fått en sneak-peak på:

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Flowers


Publicerat 2011-06-01 Klockan 00:41:59  Foto - övriga motiv

Jag och kameran kröp omkring i mammas rabatt för några veckor sedan ♥© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com