Hemsida      Priser      Kontakt     Facebook

Ni är luften jag andas ♥


Publicerat 2011-03-28 Klockan 00:44:31  Foto - hund&katt

Mina katter. Mitt liv. Mitt allt. Jag kan inte ens beskriva i ord hur mycket jag älskar dessa fyra håriga varelser ♥ Det är för stort för att ta på. Tre av dessa älskade vänner skulle avlivas, kastas på tippen som skräp utan värde. Det gör så ont i mig att tänka på för de är så värdefulla, så fulla av liv och kärlek. Jag är glad att de hamnade hos mig för här kan de känna sig trygga, älskade och just så underbara som de är. Skaffar man en katt ska man ha den tills den blir gammal! Har man dessutom en lösspringande katt kastrerar man den så man inte får (oönskade) kattungar! Varför är det så svårt att förstå för en del? Är det någonting jag är stolt över i mitt liv så är det min förmåga att se djurs värde.

Ikväll har jag iaf knåpat ihop bilderna till fotoväggen som jag pratade om förra veckan. 4 katter, 8 bilder. Massor av kärlek! Visst är de fina mina älsklingar? ♥

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com


Maginfluensan från helvetet.


Publicerat 2011-03-27 Klockan 19:58:44  Vardagsbetraktelser

Frånvaron på bloggen beror helt enkelt på maginfluensan från helvetet. Fy vilka dagar vi har haft, jag och sambon. Jag säger då det, hellre vanlig influensa i tre veckor än maginfluensa i 12 timmar. Att komma tillbaka till verkligheten efter de där 12 timmarna är då inte lätt. Men nu, 4 dagar senare, har vi äntligen kunnat äta normalt en hel dag. Hualigen. Tack gode gud för katterna de här dagarna! De finns alltid där ♥ O mina snälla föräldrar som kom med nyponsoppa, Cola mm :)

Har kommit efter med både det ena och det andra nu. Det är faktiskt första gången jag sitter vid datorn sen i tisdags så jag har lite att ta igen ikväll. Ska beställa lite förstoringar till kunder och redigera lite bilder. Kanske kommer det upp lite nya bilder här lite senare :)

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Husdjursfotografering | Min vackra Bianca ♥


Publicerat 2011-03-18 Klockan 22:33:48  Foto - hund&katt

Jag håller på att undan för undan ta lite nya bilder på missarna här hemma. Ska nämligen byta ut alla bilderna vi har på fotoväggen över sängen. Men eftersom katter är bland det svåraste man kan fota (antingen sover de, blir nyfikna på kameran, springer runt eller så ligger de där ljuset inte kommer åt) så tar det sin lilla tid. Häromdagen var det Biancas tur att psykas lite med kameran ;) Hon är så vacker min lilla prinsessa! Kan ju vara kul för nära och kära att se hur hon ser ut med ;) Kan nog räkna på en hand hur många ggr t.ex. mina föräldrar sett henne sen vi skaffade henne för 5½ år sen, och det är inte för att de är här sällan, nej Bianca föredrar nämligen att ligga och trycka under sängen när vi får besök. Lilla blyger ♥ Ibland får hon dock sina ryck, beroende på vem som är här, och kommer fram och gosar :)© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com


Jen Fotografi på Facebook


Publicerat 2011-03-17 Klockan 22:07:27  Företaget

Ni har väl inte missat att jag och mitt företag finns på Facebook? Klicka HÄR, "gilla" och sedan kan du ta del av mitt arbete, tävlingar och erbjudanden! Välkommen in! ♥

Husdjursfotografering | Världens bästa Cardi ♥


Publicerat 2011-03-16 Klockan 10:24:00  Foto - hund&katt

Älskade, älskade lilla hjärtat! Världens bästa Baccardi, mestadels kallad Cardi :)
© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com


Sambons goda skapelse


Publicerat 2011-03-15 Klockan 23:22:45  Foto - övriga motiv

Sambon gjorde en smarrig tårta på sin födelsedag och den var jag ju såklart tvungen att föreviga. Sen att den är gjord av ett färdigkit behöver vi ju inte prata högt om ;) Gillar bilderna iaf!

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Husdjursfotografering | Min vackra Baloo ♥


Publicerat 2011-03-13 Klockan 08:00:00  Foto - hund&katt

Igår låg Baloo i det perfekta ljuset så jag passade såklart på att ta lite bilder på honom (svårt dock att få till hans rätta färger då han ser brunröd ut i ljuset, men mer åt det grå hållet på kvällen). De allra första bilderna (förutom med mobilen) på vår nya familjemedlem ♥ Underbara, älskade kisse!!

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com


Längtan...


Publicerat 2011-03-11 Klockan 23:36:26  Foto - övriga motiv© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Mobilbild på vår nya familjemedlem ♥


Publicerat 2011-03-09 Klockan 01:42:26  Vardagsbetraktelser

Jag har i en månads tid kämpat och letat efter ett nytt hem till en kisse jag fick nys om på Facebook. Han skulle avlivas om inget nytt hem hittades och djurvän och kattälskare som jag är kan jag inte läsa om en sådan sak utan att engagera mig. Alla vet ju hur många hemlösa katter det finns och vilken låg status de har i samhället så inte är det lätt att hitta hem till vuxna katter, tyvärr. Jag kände så för den här katten! Han är världens mysigaste och jag är så himla glad över att ha honom i vår lilla familj nu, för ja, självklart tog jag hand om honom när ingen annan kunde! ♥

Älskade lilla hjärtat, vad du kommer bli älskad hos oss ♥ Vår egna lilla Baloo! :)

Finare bilder kommer så fort han känner sig helt trygg här hemma, då ska jag fota fota fota :)


Husdjursfotografering | Charlie & Tindra


Publicerat 2011-03-02 Klockan 00:45:23  Foto - hund&katt

Som jag skrev i förra inlägget så fotograferade jag Fridas hundar i höstas. Dessa underbara håriga varelser jag får träffa genom fotograferingen! Älskar att fotografera djur ♥ Charlie är en 10-årig lite småtrött vovve och Tindra är en väldigt pigg 2-åring (därav kopplet på bilderna ;)). Att få till en bild på de tillsammans var inte det lättaste, men viktigast för Frida var ändå att få lite fina bilder på Charlie eftersom han börjar bli gammal. Jag tycker ändå vi får vara nöjda, jag är det iaf! :)
© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com