Hemsida      Priser      Kontakt     Facebook

Bröllopsfotograf Västervik | Maria & Andreas 2/6-12


Publicerat 2012-06-24 Klockan 01:36:38  Foto - bröllop

Maria och Andreas gifte sig den 2 juni, en kall och riktigt blåsig dag. De själva utstrålade lycka, glädje och kärlek och jag hade förmånen att få vara där och föreviga det. Pucko och butterkaka var vi ju bara tvugna att ha med under porträtten då det var det de kalasade på när de förlovade sig :) Jag följde de från förberedelserna till och med gratulationerna utanför kyrkan. De var så himla vackra och fick en helt perfekt dag trots blåst! Jag önskar er all lycka och kärlek i framtiden! ♥

Med mig som assistent hade jag min och Marias gemensamma vän Hannah. Sminkade gjorde duktiga Emmi och håruppsättningen gjordes av Veronica på Chrisma.
© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Bröllopsfotograf - fotograf - bröllop - bröllopsporträtt - vigsel - förberedelser - brudpar - Västervik - Vimmerby 

Lillebror 16 dagar


Publicerat 2012-06-21 Klockan 20:31:59  Foto - nyfödd

Är det någon som tittar in här fortfarande? ;-) Jag tycker ni ska ta och följa Jen Fotografi på Facebook istället, där uppdaterar jag nästan dagligen! Här ekar det ganska mycket tomt måste jag säga :) Men här kommer iaf en bild på lilla "lillebror" (fortfarande namnlös) på 16 dagar som jag var hos i förrgår för att föreviga. Mys! Blev många fina bilder! (Lovar bilder från bröllopen snart också!)

© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com

Nyföddfotograf - babyfotograf - barnfotograf - fotograf - nyfödd - baby - barn - Västervik - Vimmerby