Hemsida      Priser      Kontakt     Facebook

Då och nu | Bröllopsporträtt


Publicerat 2012-03-17 Klockan 13:15:00  

Det måste vara ett år sedan jag uppdaterade den här kategorin så det är väl på tiden tänker jag! Sist hade jag bara fotograferat ett bröllop så nu när jag haft några fler så tänkte jag att det var passande. Särskilt eftersom bröllopsäsongen närmar sig med stormsteg (min börjar 2 juni, så vitt jag vet).

Jag tycker dessa bilder visar min utveckling väldigt tydligt, inte bara inom bröllop utan överhuvudtaget. De visar också att alla är barn i början och att ALLA kan utvecklas! Det som gör mig extra stolt över dessa bilder är att det ju faktiskt bara är 1 år mellan de. Inte fyra år, ETT år. Man ska vara stolt över sig själv och det är jag :)

Om ni blir inspirerade att göra liknande inlägg så länka gärna så jag kan kika! Jag tycker sånna här inlägg är så peppande och ger så mycket självförtroende. Är man nybörjare själv så ser man ju att det faktiskt går bara man övar och kämpar.

Detta är alltså mitt allra första och mitt senaste bröllop (observera att båda är tagna med samma kamera/objektiv, så det har inte med det att göra!):© Fotograf Jennica Pettersson Forss | www.jenfotografi.com